Progovorila žena čija je kamera snimila nestalo dijete: Dankina majka prelazi ulicu, a nakon 10 minuta..
Breaking News

Progovorila žena čija je kamera snimila nestalo dijete: Dankina majka prelazi ulicu, a nakon 10 minuta..

U potrazi za Dankom Ilić, policija je pregledala snimke nadzornih kamera iz stana Jasmine S. u Banjskom Polju. Snimak je dostavljen policiji oko 19:30, kako je navela Jasmina. Motivirana svojim bavljenjem turizmom i željom da osiguram dobrobit svoje majke, prije samo mjesec dana donijela sam proaktivnu odluku da postavim kameru u naše mirno i sigurno selo.

Uprkos reputaciji mira i sigurnosti, osjećala sam se primorana da preduzmem ovu dodatnu mjeru. Za svojih trideset godina na ovoj lokaciji mogu sa sigurnošću reći da nikada nisam doživjela nikakve poteškoće. Ideja da ova kamera pomaže istrazi bila mi je potpuno nepoznata.

Redoslijed događaja snimljenih na snimku ispričao je naš sagovornik. Na njemu je prikazana majka koja hoda ulicom u pratnji svoje djece. Desetak minuta kasnije na mjesto događaja je stigao moj otac, a nedugo zatim i policijska patrola.

Ona je u svojoj izjavi izrazila optimizam za brzo rješavanje nestanka djevojčice, ističući njenu odluku da uskrati dalje informacije kako bi spriječila bilo kakvo miješanje u istragu koja je u toku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *