Godinama vam je pred očima, a niste imali pojma: Ovo je sin Alke Vuice
Breaking News

Godinama vam je pred očima, a niste imali pojma: Ovo je sin Alke Vuice

Alka Vuica, poznata po svojim pjesmama i jednostavnom ponašanju, istaknuta je osoba u muzickom svijetu. Ipak, njezina najznačajnija uloga je uloga majke. Arijan, sin Alke Vuice, nositelj je njezinog muzickog  talenta naslijeđenog od oca Vuka Veličkovića, poznatog i kao Vuk Vidor.

Slično Alki Vuici, i njezin je nasljednik duboko angažirana u svijetu muzike. Etablirao se kao vrlo uspješan DJ i glazbeni producent, neprestano stječući priznanje i uspjeh. Nakon studija u Londonu bavio se drugom profesijom, no upravo je tijekom boravka u živahnoj britanskoj prijestolnici imao priliku uspostaviti vezu sa Simonom le Bonom, glavnim pjevačem renomiranog benda “Duran Duran”. Zapravo, čak je neko vrijeme boravio u le Bonovoj rezidenciji, dodatno ojačavši njihovu vezu.

Član dva uspješna benda, “Godsounz” i “33 band”. Uprkos dugotrajnom angažmanu njegove majke u pop muzici, Arijan je odlučio nastaviti karijeru u hip-hopu i rapu. Iako ga muzički angažmani često stavljaju u središte paznje, dodatnu pozornost dobio je zbog “sukoba” između njegove majke i Vlatke Pokos, koja ga je u svojoj knjizi prikazala u ne baš najboljem svjetlu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *