Braku je ipak došao kraj: Sanja Kužet stavila tačku na ljubav sa njim, poznat je javnosti
Breaking News

Braku je ipak došao kraj: Sanja Kužet stavila tačku na ljubav sa njim, poznat je javnosti

Nakon razvoda, voditeljica i njezin bivši suprug Sanja Kužet nastavljaju održavati pozitivan i prijateljski odnos. Sanja Kužet, poznata voditeljka u našem društvu, u srećnom je braku sa Nemanjom Živojinovićem, a blagosloveni su sa sinom Strahinjom. Nadalje, par željno iščekuje rođenje svog drugog djeteta.
Prvotni brak Sanje Kužet okončan je u godinu dana; No, manje je poznata činjenica da je prethodno bila u braku sa Zoranom Piperom, koji je prije devet godina bio zaštitar vlasnika TV Pink. Naime, imaju zajedničkog sina Andriju, a intrigantan je podatak da je njihovom djetetu kuma jedna od najistaknutijih televizijskih osoba na Balkanu.

Sanja Kužet je imala privilegiju da joj kuma bude poznata pjevačica Lepa Brena. Iako Sanjino vrijeme nije bilo u “Grandu” jer je bila okupirana ulogom prognostičara, veza između njih dvoje ostaje neosporna. Par je pomno isplanirao svoje vjenčanje u cijenjenom hotelu “Intercontinental”, ne ostavljajući ni kamen neprevrnut kako bi zajamčili besprijekornu izvedbu u svakom detalju. Nakon godinu dana braka, par se odlučio rastati razvodom, a voditeljica je otkrila da su ona i bivši suprug uspjeli održati prijateljski odnos.

Nakon što smo bili zajedno dvije godine, na kraju smo razvili duboke osjećaje jedno prema drugome i donijeli odluku da stupimo u brak. Usput smo poželjeli dobrodošlicu i djetetu u naše živote. Nažalost, našem braku je došao kraj kroz proces razvoda. No, unatoč ovakvom ishodu, oboje smo ostali zaposleni u Zoranu i uspjeli smo održati skladnu vezu. Iako je naša ljubavna veza prestala postojati, naša dinamika i dalje funkcionira besprijekorno, a sve za dobrobit našeg djeteta. Prioritet nam je pozitivan i prijateljski odnos suroditeljstva. Nije bilo slučajeva zavisti ili neprijateljstva, jer oboje prepoznajemo važnost davanja prioriteta potrebama našeg djeteta iznad svega”, pojasnila je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *