Sve je vodilo do kraha braka, na kraju se dogodio bolan razvod: Dijana je krivicu prebacila na mene
Breaking News

Sve je vodilo do kraha braka, na kraju se dogodio bolan razvod: Dijana je krivicu prebacila na mene

Nevjerojatnom vještinom Dijana Đoković vješto prikriva ne samo svoj razvod, već i mnoštvo neotkrivenih obiteljskih misterija. Iako aktivno izbjegava pozornost javnosti i posebno ne voli razgovarati s novinarima, u njezinoj brojnoj porodici postoje brojni pojedinci koji su vrlo susretljivi i željni interakcije s medijima. Dotične osobe preuzele su na sebe obvezu otkrivanja osjetljivih informacija koje je majka Novaka Đokovića namjeravala zadržati u tajnosti i nikada ih ne plasirati u trač časopisima ili na internetu. Dianin otac, Zdenko Žagar, neustrašivo je iznio na vidjelo zavrzlame njezinih bivših i sadašnjih brakova u lokalnoj zajednici, čak je u dramu koja se odvijala upleo njezinu kćer i sestru Sandu. Evo izvatka iz njegove izjave:

Novakova baka Elizabeta, kao i ja i moja bivša supruga, potječemo iz Vinkovaca, Hrvatska. Iako sam se preselio u Beograd zbog služenja vojnog roka, moja bivša supruga odlučila je nastaviti školovanje. U Beogradu su se rodile naše dvije kćeri, Dijana i Sanda.U rasponu od četiri godine Zdenko se prisjećao svog mandata u Prištini. Redovito je odlazio na putovanja u Beograd i nazad, iskustvo koje je neosporno ostavilo dubok trag u njegovom postojanju. Te posebne okolnosti utjecale su i na njegove obiteljske veze. Nakon kratke stanke, Zdenko je nastavio s pričom.

U ovakvim situacijama nije rijetkost da vojne priče završe razvodom. Nažalost, moja mogućnost aktivnog sudjelovanja u odgoju mojih kćeri, Dijane i Sande, bila je ograničena i daleko od mojih istinskih želja. Nakon što je tijekom formacije doživjela razvod roditelja i upoznavanje očeve druge supruge, Dijana Đoković isprva je teško uspijevala pomiriti te roditeljske sukobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *