“Ako treba i ubicu je i nije mi žaom, sve ću na njoj da iskalim" Majka iz pakla koja je tukla bebicu u lajvu, dala jezivo objašnjenje zašto je zlostavljala dijete
Breaking News

“Ako treba i ubicu je i nije mi žaom, sve ću na njoj da iskalim” Majka iz pakla koja je tukla bebicu u lajvu, dala jezivo objašnjenje zašto je zlostavljala dijete

Svi moramo da otvorimo oci kada je ovaj slučaj u pitanju. Nakon što je jučer internetom kružio duboko uznemirujući video koji prikazuje fizičko zlostavljanje majke prema djetetu, pojavio se sljedeći video koji prikazuje istu majku koja pokušava opravdati svoje sramotno postupanje prema vlastitom potomstvu.

U prijenosu uživo pojavljuje se majka koja je dobila nadimak “majka iz pakla”. Ona hrabro izjavljuje: “Nemam grižnju savjesti, neću oklijevati okončati njezin život ako bude potrebno.” Kad ju je glas u videu potaknuo da otkrije svoju lokaciju, majka je prezirno odgovorila: “Slobodno podijeli sve, mene se to ne tiče.” Naknadno, drugi glas otkriva da je ona trenutno u Grockoj. Međutim bili su nedaleko od navedenog mjesta.

Kao odgovor na viralni video koji prikazuje kako majka udara malo dijete, policija je brzo krenula u akciju i navodno intervenirala u naselju Kaluđerica u Beogradu. Majka i dijete su odmah locirani i uhićeni. Za više informacija i video isječak kliknite OVDJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *