Treba odnos da krunišu brakom, sad imaju i dijete: Otac Marije Šerifović podržao vezu sa Džejlom Ramović - ima sve što moja kćerka želi od partnera
Breaking News

Treba odnos da krunišu brakom, sad imaju i dijete: Otac Marije Šerifović podržao vezu sa Džejlom Ramović – ima sve što moja kćerka želi od partnera

Nagađanja o prikrivenoj ljubavnoj vezi između pjevačica Marije Šerifović i Džejle Ramović ne prestaju jačati, jer obje strane to namjerno skrivaju od šire javnosti. Nedavno se Rajko Šerifović, Marijin otac, odlučio pozabaviti tim poslom.

Već neko vrijeme je vidljivo da moja kći  drugačija. Čvrsto sam uvjeren da moje dijete treba imati slobodu da se bavi onim što mu donosi sreću. Kao roditelj svim srcem podržavam njihov izbor. Prošle godine sam imao privilegiju prisustvovati Džejinom koncertu u Kragujevcu, gdje sam bio istinski zadivljen njihovom gracioznošću, karizmom i ljubaznošću. Posve je jasno da im je suđeno da budu zajedno, a najvažniji faktor je njihova iskrena ljubav jedno prema drugom. Džeja posjeduje sve kvalitete koje moja kćerka želi od partnera. Naposljetku, sreća moje kćeri mi je na prvom mjestu, a spol njezina odabranog partnera nema nikakav značaj. Marijin otac izrazio je oduševljenje i dodao:

Njihova veza sada je učvršćena dolaskom djeteta. Nadilazi granice jednostavnog odnosa i ima duboki značaj, osiguravajući snagu i jedinstvo njihovog braka. Prosudbe i mišljenja drugih nemaju nikakvog značaja, jer su prethodno napravili pogrešne pretpostavke o meni, lažno me žigošući kao kockara i pijanicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *