Propala, vozi se u autobusu, vuče torbu i kofer, nema novca da plati avionsku kartu: Vraća se u Srbiju, a evo u kakvom izdanju je uhvaćena
Breaking News

Propala, vozi se u autobusu, vuče torbu i kofer, nema novca da plati avionsku kartu: Vraća se u Srbiju, a evo u kakvom izdanju je uhvaćena

Nakon duljeg izbivanja, proslavljena pjevačica Dragana Mirković odlučila se privremeno vratiti u Srbiju, zemlju iz koje je otišla prije mnogo godina kada se udala za poduzetnika Tonija Bijelića. Neposredno prije puta u Beograd, snimili smo Draganu na bečkom aerodromu kako kreće na put kako bi razvodom raskinula više od dvadeset godina dugu vezu s Tonijem.

Odišući zaraznim osmijehom, poznata pjevacica nestrpljivo je zakoračila u prijevoz do zračne luke, prepuna uzbuđenja dok je krenula na svoje putovanje prema aerodromu. Čvrsto noseći svoje stvari i držeći telefon u rukama, graciozno je zauzela svoje mjesto u autobusu, zračeći aurom optimizma i oduševljenja koja će je pratiti tijekom cijelog putovanja.Marko, sin Dragane, danas je podijelio vijest o svom sigurnom dolasku u Srbiju. Preplavljena sam srećom, znajući da su moja djeca zaštićena od svih mogućih opasnosti ili štetnih utjecaja.

Prilično je iznenađujuće i teško za povjerovati da su donijeli nekonvencionalnu odluku da se klone medijske pažnje, pogotovo ako se uzme u obzir da većina adolescenata ima jaku želju za vidljivošću i priznanjem. Ta je sklonost tipično svojstvena njihovoj dobnoj skupini. Ipak, oni odlučuju odstupiti od ove društvene norme. – rekla je o svojoj djeci Dragana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *