Isplivali novi detalji o Tonijevoj ljubavnici: Otkrivamo čime se bavi djevojka koja je zamijenila Draganu Mirković!
Breaking News

Isplivali novi detalji o Tonijevoj ljubavnici: Otkrivamo čime se bavi djevojka koja je zamijenila Draganu Mirković!

Polemika oko rastave pjevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića i dalje traje, a nedavne ekskluzivne informacije otkrivaju da je njegova djevojka, koja je 15 godina mlađa, ljekar sa stručnim studijama i radi u privatnoj zdravstvenoj ustanovi.

Putevi su im se ukrstili preko zajedničkih poznanstava, a kako je njihova veza jačala, odlučio je kupiti rezidenciju u neposrednoj blizini njenog rodnog mjesta, s obzirom na njeno hrvatsko naslijeđe.

Toni već neko vreme poznaje porodicu svoje devojke, a su oni od početka bili jaki pristalice njihove veze. Shvatili su da će sa Draganom biti prepreka, ali su kao zreli pojedinci prepoznali da je iskren i otvoren dijalog presudan.

Toni i njegova djevojka upoznali su se na večeri sa zajedničkim prijateljima. Slučajno je zaposlena kao ljekar u privatnoj bolnici, iako je mlađa od njega. Međutim, njihov stepen zrelosti kao pojedinaca čini razliku u godinama beznačajnom.

Prema pouzdanom izvoru, Toni je, zbog romantične veze sa svojom djevojkom, odlučio da svoje vrijeme podeli između Srbije i Hrvatske. Shodno tome, došao je do zaključka da kupi rezidenciju u Opatiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *