Ovu pruku je Dragana poslala Toniju pred razvod: Pjevačica na koncertu pala na bini, pa grcala u suzama! (Video)
Breaking News

Ovu pruku je Dragana poslala Toniju pred razvod: Pjevačica na koncertu pala na bini, pa grcala u suzama! (Video)

Dragana Mirković je u javnosti obavijestila da je pokrenut formalni postupak za njen razvod od Tonija Bijelića. Dragana Mirković je poslije preko dvadeset godina braka javno izjavila da namjerava da se razvede od supruga Tonija Bijelića.

Dragana Mirković je nedavno osvojila publiku svojim grandioznim koncertima, posebno u Bugarskoj. Značajna scena dogodila se tokom njenog koncerta u Sofiji. Dragana je tokom nastupa posrnula, ali je uspela da nesmetano nastavi, ispucavajući publici serenadu dirljivom baladom „Izvini zbog svega“.

Pjevačicino lice umrljano suzama privuklo je pažnju svih prisutnih, zbog čega se mučila da završi cijelu pesmu dok joj je glas drhtao tokom nastupa. Izazovni stihovi koje je Dragana Mirković uspela da otpjeva bili su “Oprosti mi, dušo, za sve”.

Mnogo se spekulisalo o razlogu pjevačinog emotivnog izliva i da li je to bio oproštaj od njenog supruga Tonija. Da biste bolje razumeli razvod između Dragane i Tonija, u nastavku pogledajte sveobuhvatan izveštaj koji uključuje srceparajući trenutak kada je pjevačica u suzama nastupila tokom koncerta u Sofiji:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *