Dragana pokušala sakriti s kim se viđa poslije razvoda od Tonija: Zbog ovog glumca je stigla u Beograd (Foto)
Breaking News

Dragana pokušala sakriti s kim se viđa poslije razvoda od Tonija: Zbog ovog glumca je stigla u Beograd (Foto)

Nakon nagađanja o mogućem razvodu braka, Dragana Mirković, poznata folk pjevačica, jučer je napokon zasjela na pozornicu u Beogradu, označivši svoj dugo očekivani povratak nastupu nakon duže pauze. Iako joj je sudjelovanje na Festivalu narodne glazbe nesumnjivo poslužilo kao primarna motivacija za put u srbijansku prijestolnicu, valja priznati da je Gaga imala višestruke poticaje za svoj posjet. Među čimbenicima koji su pridonijeli odabiru Dragane Mirković da krene na ovo putovanje bila je mogućnost susreta s cijenjenim glumcima.

Nedugo prošle večeri imala je čast prisustvovati zadivljujućoj kazališnoj predstavi poznatoj kao “Laž”. Upravo tom nezaboravnom prigodom imala je divnu priliku da neočekivano sretne Miloša Bikovića i Miodraga Radonjića, što je izazvalo veliko oduševljenje svih prisutnih. Primarni cilj njihovog druženja bio je poticajan razgovor o njihovom željno iščekivanom zajedničkom projektu, željno iščekivanom filmu „Južni vetar 3.
Nakon zadivljujuće predstave u Beogradskom dramskom kazalištu, upustili su se u poduži dvoipolsatni dijalog oko vrlo hvaljenog srpskog filma koji se upravo snima.

Vrlo poznati dvorac Ebenfurt, koji je u vlasništvu pjevačice, bit će iskorišten kao slikovita scenografija za željno iščekivani film i televizijsku seriju. Mirković je ljubazno pružila svoju pomoć i potporu, pridonoseći financijskim sredstvima i potporom u brojnim drugim aspektima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *