Evo čemu zapravo služi treći odjeljak fioke u mašini za pranje veša - Iznenadit ćete se!
Breaking News

Evo čemu zapravo služi treći odjeljak fioke u mašini za pranje veša – Iznenadit ćete se!

ako se često zanemaruje, treći odjeljak u ladici perilice rublja ima važnu svrhu. Postavljen pored druga dva odjeljka, ovaj poseban odjeljak, koji se obično nalazi u gornjem lijevom kutu, pruža prikladan prostor za pohranjivanje deterdženta za rublje i omekšivača. Unutar ovog odjeljka postoje tri različita odjeljka, od kojih svaki služi određenoj funkciji. Jeste li upoznati sa svrhom svakog segmenta? Lako je prepoznati segmente označene I i II, kao i slova L i R.

Kada je u pitanju perilica rublja, važno je obratiti pozornost na oznake na različitim odjeljcima. Područje omekšivača lako je prepoznati ili simbolom cvijeća ili slovom R, dok su pretinci za deterdžent za pranje rublja označeni simbolima I i II, kao i slovom L. Nakon kupnje perilice rublja važno je pažljivo pročitati priložene upute, koje daju detaljne upute za ispunjavanje svakog odjeljka. Ako imate pitanja ili trebate pojašnjenje preporučenog vremena punjenja za određeni odjeljak, rado ćemo vam pomoći. Obično se većina pojedinaca odlučuje koristiti dva odjeljka: jedan označen simbolom I i drugi ukrašen cvjetnim motivom.

Kako prenosi Zapodna.hr, simbol III koji se nalazi na ovim pretincima označava treću kategoriju isključivo namijenjenu programu. U ovom posebnom odjeljku nalazimo praškasti ili tekući deterdžent, kao i omekšivač. Obuhvaća ciklus pretpranja koji je posebno prilagođen za učinkovito čišćenje jako zaprljanog rublja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *