Isplivala lista najbogatijih pjevača na estradi, auu: Posjeduju viletine po bijelom svijetu, imanja na obali mora i plivaju u milionima
Breaking News

Isplivala lista najbogatijih pjevača na estradi, auu: Posjeduju viletine po bijelom svijetu, imanja na obali mora i plivaju u milionima

Među najimućnijim  muzickim  zvijezdama u Srbiji su Dragana Mirković, Lepa Brena i Svetlana Ceca Ražnatović čije se bogatstvo mjeri milijunima eura. Osim značajnog novčanog bogatstva, posjeduju različitu imovinu uključujući imanja, imanja, jahte, pa čak i tvrtke. Unatoč raspadu braka, Dragana Mirković i dalje je najimućnija pjevačica, čije se bogatstvo procjenjuje na 100 milijuna eura. Osim pozamašnog posjeda u nekretninama, Dragana posjeduje i televiziju DM sat, iako joj to nije bitno.

Lepa Brena, drugoplasirana, s ponosom može polagati pravo na nevjerojatnih 80 milijuna eura. Uz svoje veličanstvene posjede u Miamiju, Monte Carlu i Beogradu, ova kultna slavna osoba posjeduje i raskošnu jahtu usidrenu u Crnoj Gori. Treba napomenuti da je prije bila vlasnica Grand produkcije, ali se situacija preokrenula prije nekoliko godina.Ceca Ražnatović, pjevačica golemog bogatstva, može se pohvaliti bogatstvom koje se procjenjuje na oko 40 milijuna eura. Njezin veliki posjed nekretnina u Beogradu i na Cipru služi kao dokaz njezine unosne karijere. Osim toga, svojim zadivljujućim nastupom na Ušću zauzela je zapaženo mjesto na globalnoj ljestvici najposjećenijih koncerata.

Zdravko Čolić, visoko cijenjeni pjevač na balkanskoj glazbenoj sceni, ima značajnu vrijednost. U doista iznimnoj demonstraciji talenta i popularnosti, postigao je nevjerojatan pothvat 2019. osvojivši publiku s neviđenih šest uzastopnih nastupa u renomiranoj beogradskoj Areni. Razmjeri njegovog financijskog uspjeha su evidentni jer se može pohvaliti bogatstvom koje se procjenjuje na nevjerojatnih 25 milijuna eura. Značajan dio tog bogatstva, koje iznosi impozantnih 20 milijuna eura, pripisuje se Jeleni Karleuši. Svojedobno je sa suprugom Duškom Tošićem napravila značajnu investiciju kupnjom luksuzne vile na Dedinju, procijenjene na oko tri milijuna eura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *