Razvod više ne može da se krije: Kako se raspala porodica Aleksandre Prijović
Breaking News

Razvod više ne može da se krije: Kako se raspala porodica Aleksandre Prijović

Tokom svojih godina razvoja, pjevačica, koja trenutno zauzima vrhunac slave, proživjela je duboko bolno razdoblje kada se njezina vlastita obitelj raspala. Aleksandra Prijović se kao dijete susrela s ogromnim preprekama koje su proizašle iz razvrgnuća nekadašnje čvrste veze njezinih roditelja. Dotadašnja neraskidiva veza između Nedeljka i Borke, Aleksandrinih roditelja, raspala se do razlaza i neuspješne veze, što je rezultiralo okolnostima koje nijedno dijete ne bi poželjelo.

Suočeni s tipičnim poteškoćama koje prate razvod, moji su roditelji uspjeli potaknuti otporan odnos pun nade, što je samo po sebi izvanredno postignuće. Aleksandra Prijović artikulira da sam koncept njihove trajne povezanosti izaziva dubok osjećaj transformacije, zauvijek mijenjajući dinamiku njihove prošlosti. U sjećanju Aleksandre Prijović ostalo je živo sjećanje na razvod njenih roditelja koji je ostavio neizbrisiv trag. Još uvijek se sjeća stalnog povratka između svoje majke i oca, vođeni njihovom zajedničkom težnjom da jednog dana izgrade veliku obitelj. Trenutak spoznaje konačno je stigao kada je održala koncert u Nišu, čime je ispunila svoju dugogodišnju želju da okupi sve za jednim stolom.

Bio je izvanredan trenutak vidjeti oba roditelja nazočna na njezinu koncertu, s obzirom na to koliko su se rijetko susretali i što su imali ograničene mogućnosti da budu zajedno. Iako shvaćam ideju pojedinaca koji vode različite živote, čvrsto vjerujem da je, kada okolnosti sprječavaju dvoje ljudi da budu zajedno, u njihovom najboljem interesu da krenu svatko svojim putem. Nažalost, kao netko tko je uvijek zamišljao živahnu obitelj, nalazim se bez nje. Nažalost, svaki član moje obitelji odlučio je slijediti različite puteve u svojim trenutnim vezama, čineći naše ponovno okupljanje nemogućim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *