Evo ko je djevojka zbog koje je Toni nakon 24 godine braka ostavio Draganu i dvorac vrijedan milione!
Breaking News

Evo ko je djevojka zbog koje je Toni nakon 24 godine braka ostavio Draganu i dvorac vrijedan milione!

U ponašanju pjevačice i austrijskog biznismena nije bilo znakova bračnih problema.  Tokom tog perioda Draganini vijerni obožavaoci oduševljeno su uživali u njenim glamuroznim fotografijama na luksuznim jahtama u Nici, Monaku i Australiji, blaženo nesvjesni pjevačičine skrivene nesreće, tajne toliko duboke da se ne vide ni najgrandioznije iluzije.

Na osnovu informacija iz pouzdanog izvora, otkriveno je da su Mirković i Toni već duže vrijeme razdvojeni jedno od drugog. Njihov zajednički život naglo je prekinut prije tri godine, a uprkos pjevačicinoj želji da popravi porodicu i vezu, dogodio se neočekivani obrt – preduzetnik je utjehu pronašao u zagrljaju druge žene. Tokom teškog perioda u životu, Dragana se suočila sa glasinama o Tonijevom novom partneru.

Međutim, ona je uporno odbijala da se upusti u bilo kakav razgovor na tu temu. Zadržavajući maksimalnu diskreciju, uspjela je zadržati njihovu razdvojenost skrivenom od javnosti u periodu od tri godine, rijetko kad je na to aludirala u bilo kom javnom okruženju.  Ostaje neizvestan ishod Draganine sposobnosti da se izbori sa novim okolnostima i suoči se sa krivcem za krah braka na porodičnim događajima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *