“Dok sam se okrenula, nije je bilo" Majka nestale Danke (2) van sebe tokom drame u Boru, moli za pomoć: “Dozivala sam je, molim Boga da je nađemo”
Breaking News

“Dok sam se okrenula, nije je bilo” Majka nestale Danke (2) van sebe tokom drame u Boru, moli za pomoć: “Dozivala sam je, molim Boga da je nađemo”

Opština Brestovačka banja ujedinjena je u strasnoj molbi za siguran povratak dvogodišnje Danke, koja je nestala dok se igrala sa majkom i mlađom braćom i sestrama u Banjskom polju. Jučer oko 13.45 poslednji put viđena je devojčica Danka Ilić (2), zbog čega je u Srbiji uveden sistem Amber Alert. Dankina majka Ivana Dragomirović ostala je shrvana jer je njena ćerka nestala u dirljivom trenutku.

Dovodeći svoju porodicu, otišla je do mjesta da uživa u laganim šetnjama. Uz ličnu vezu sa ovim krajem, Ivanino porijeklo seže u Bor, odakle potiču njeni roditelji, i rado se prisjeća bezbrižnih dana svoje mladosti provedene na tom mjestu.

Cijeli grad Bor je krenuo u akciju dok su policajci pročešljali prečnik od 10 kilometara od mjesta gdje je djevojčica posljednji put viđena, obezbeđujući snažno prisustvo policije.

“Čim sam se okrenula, nestala je iz vida. Još je mala, nema ni dvije godine, a njen drugi rođendan je u maju. Njene vještine verbalne komunikacije tek treba da budu u potpunosti razvijene. Zvala sam je nekoliko puta, ali nije bilo odgovora. U neposrednoj blizini mjesta gdje smo bili nalazi se šuma.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *