Gledao je suprugu kako po komšiji skače - od š0ka je zanijemio kad je uradila jednu stvar - od strasti se tresl0 sve
Breaking News

Gledao je suprugu kako po komšiji skače – od š0ka je zanijemio kad je uradila jednu stvar – od strasti se tresl0 sve

Vjerujemo kako svi vi volite da čitate ovakve stvari, ne postoji osoba koja nije srela nekog ili nije sama imala ovo slično iskustva koje možete u naslovu da pročitate, možda se desilo nešto slično.

Na Balkanu ljudi nemaju običaj kao što je to u svijetu normalno da se stvari rješavaju sa terapeutima, kod nas se sve završi razvodom, svaki problem. Zapad je ipak malo drugačiji.

Danas pričamo o Deer Diderot, smatra se jednom od najpoznatijih žena koje se nose sa problemima emocionalnim, kako u braku, tako i u vezama.

Ona ima svoj blog gdje je objavila jednu priču od svojih pacijenata. On je bio uvjeren da njega žena vara. Vratio se s posla jednog dana, vidio je kako komšija na zadnja vrata kuće izlazi, kad je upitao ženu šta radi tamo, ona je njemu rekla da je nestalo vode i da je on došao posuditi vodu. Njemu je to bilo više nego sumnjivo.

Ipak, nije trebalo dugo vremena da primijeti da mu je žena bila zajapurena kad je on u stan ušao. Kad ju je upitao radi čega se uspuhala tako, kazala je da je od slaganja posteljine.

Sve dok jednog dana nije vidio svoju suprugu kako skače po komšiji koji je došao samo po vodu, kako je rekla prvi put.

Tad je odlučio da se razvede od nje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *