“Moj otac je umr0 od tuge zbog onog što su mi napravili" nastao muk u studiju: Po prvi put javno otvorila dušu pred svima (Video)
Breaking News

“Moj otac je umr0 od tuge zbog onog što su mi napravili” nastao muk u studiju: Po prvi put javno otvorila dušu pred svima (Video)

Moramo sikreno da kažemo kako je Dalila počćela da dovodi jako neobične goste, njena emisija se razlikuje od drugih, ona ih bira pažljivo i postavlja jako dobra pitanja. Ona je sama pričala u toku svog boravka u zadruzi pet da želi biti voditeljica, a njeni snovi su se ostvarili nakon skandaIa koji je priredila sebi i svojoj porodici, ona je postala voditeljica, i ne samo to ona ima vlastitu emisiju.

Sada je ugostila zanimljivu gošću koja je priliku da kaže nešto o svom životu. Ova emisia je jako gledana, podijeljena je kako vidite u dva dijela, a prvi dio i sve ono što je rekla možete da  gledate klikom OVDJE. Kako vidite u naslovu ovo nije za one ljude kji su sa slabim srcem, ovo je ispovijest žene koja je prošla mnogo toga u životu koju život nije mazio. Mišljenje ljudi je podijeljeno, kao i u svemu drugom. Koje jevaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *