Slučajno pročitala poruke svoje kćerke: "Kad sam vidjela šta je na kraju napisala, izbacila sam je iz kuće" (Foto)
Breaking News

Slučajno pročitala poruke svoje kćerke: “Kad sam vidjela šta je na kraju napisala, izbacila sam je iz kuće” (Foto)

Sasvim slučajno sam pročitala poruke moje kćerke. Kada sam vidjela šta je napisala… Jedna žena se š0kirala kada je slučajno pročitala poruke svoje kćerke koje je razmjenjivala sa nekim tipom.

Neke stavri i slučajno saznamo ili vidimo. Majka nije mogla da vjeruje da se njena kćerka tako ponaša, da ima takav način razmišljanja. S razlogom se naljutila. Evo kako je tekao razgovor:

Žalosno je šta pojedine osobe sebi dozvole.  Za novac bi prodale sebe. Postoje tako slučajevi gdje roditelji nsu ni svjesni kakvu djecu imaju. Kakve im djeca imaju ciljeve u životu. Dok roditelji  za njih imaju samo riječi hvale, ta ista djeca istim tim roditeljima koji se žrtvuju za njih, priređuju sram0tu.

Žalosno je što se prave vrijednosti tako lako prodaju. Tako lako mijenjaju za nešto što ne vrijedi. Mijenjate ljubav da bite imali koji euro više, da biste imali skupo auto, poklone?

Neki će i ući u brak isključivo  zbog materijalnih stvari,  zaboravljajući da materijalne stvari ne mogu sveda kupe. Na kraju krajeva,  kako nekada znamo reći , nećete u krevet leći sa tim autom, već s osobom koju izaberete. Pitanje je da li biste i tu osobu pogledali da nije bila bogata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *