0vo je š0k - Đokovićeva cura rekla svima - od tatinih sinova bježite
Breaking News

0vo je š0k – Đokovićeva cura rekla svima – od tatinih sinova bježite

Nema ko ne bruji o njoj, mediji su opsjednuti ovom lijepom plavušom, koju prate na svakom koraku otkako je stupila u kontakt s Đokovićem, a sve je više onih koji prate njezine objave na društvenim mrežama.

Tako je jedna od njih mnogima zapela za oko, a neki su to doživjeli kao provokaciju prema njezinom dečku, a sve je izazvalo lavinu komentara i tračeva. Svima je itekako jasno da mnogi korisnici društvenih mreža znaju poslati neke poruke, suptilne prirode, koje znaju biti dvosmislene, pa nije ni čudo da su objavu ove lijepe voditeljice svi vidjeli na drugačiji način, na društvenim mrežama

Ova priča pokazuje kako ona pleše i pjeva pjesmu u kojoj kaže da se treba “čuvati tatinih sinova”. Budući da su Đokovići jako poznati i bogati, mnogi su se zapitali ima li problema između nje i Novakovog brata Đorđa, te da sada na ovaj način, putem društvenih mreža, proziva svog odabranika. No, mnogi su zaključili da je riječ samo o običnoj pjesmi i da to nema veze s njezinom emotivnom vezom s mlađim Đokovićem te da je ona izuzetno sretna s njim u vezi.

 

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *