Početkom godine ju je ostavio - 0vo je prava istina o Nikolini Pišek i Vidoju - scene koje su smrti prethodile - okrenulo se sve
Breaking News

Početkom godine ju je ostavio – 0vo je prava istina o Nikolini Pišek i Vidoju – scene koje su smrti prethodile – okrenulo se sve

Ono što je mnogima zanimljivo u svemu ovome je to što je Vidoje Ristović umro u stanu ljubavnica B.D. koja ima 41 godinu, a inače je bila njegova maserka.

Nalazili su se oni u stanu na Zvezdari, a Nikolina Pišek, njegova zakonita supruga je bila sa njihovom kćerkom u Zagrebu.

Svoj iskala policiji je dala i navedena ljubavnica, istakle je kako je on došao da proslave njen rođendan, večerali su, par pića popili, imali odnose, istakla je da je on zaspao i da nije nikakve bolove osjetio.

Oko 10 sati ujutru je primijetila da je on umro, a prilikom dolaska hitne pomoći moglo se konstatovati samo smrt.

Kako saznajemo, veza između ljubavnice i njega je bila toliko ozbiljna, njegov plan je bio da joj kupi stan u Beogradu, da ne mora da renta više, toliko je bio spreman. Čak je planirao i da ostavi Nikolinu. Neki mediji govore da ju je ostavio još početkom godine.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *