Kad je stigla ona, stalo je sve - prva žena došla sa djetetom na Vidojevu sah.ranu, ona 0vako izgleda, a ev0 šta je Nikolini rekla
Breaking News

Kad je stigla ona, stalo je sve – prva žena došla sa djetetom na Vidojevu sah.ranu, ona 0vako izgleda, a ev0 šta je Nikolini rekla

Poznati historičar Vidoje Ristović je nedavno umro, a javnosti je on poznat i po tome što je bio suprug poznate voditeljke Nikoline Pišek.

On je u trenutku smrti bio na Zvezdari, išao je na masažu, ali ono što je čudno je to što je maserka navodno njegova švalerka bila.

Umro je Vidoje u 44. godini života, a maserka je nazvala hitnu pomoć poslije ponoći, rekla je kako je on prestao disati.

Hitna Pomoć je mogla samo da konstatuje smrt Vidoja kad je došla na mjesto događaja, jer je prekasno bilo za reanimaciju. Kasnije je medijima odjeknula vijest da je ona bila njegova ljubavnica, odnosno švalerka.

Nikola je u Zagrebu bila kad je saznala za tragične vijesti, ona je odmah došla u Beograd istog trenutka, pred stanom u beogradu ju je grupa novinara dočekala.

Vidoje je prije Nikoline bio u braku gdje je dobio dijete, a možete u nastavku pogledati kako oni izgledaju:

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *