Bekuta se poslije Mrkine smrti 0sušiIa, drastično smršaIa: Evo kako sada izgleda, sve visi na njoj - svi zabrinuti za njeno zdravIje
Breaking News

Bekuta se poslije Mrkine smrti 0sušiIa, drastično smršaIa: Evo kako sada izgleda, sve visi na njoj – svi zabrinuti za njeno zdravIje

Ani nije ni malo lahko jer se 2021. godine u novembru mjesecu morala suočiti sa gub1tkom sigurno za nju jedne od bitnijh osoba u životu. Oni su imali odnos koji je bio skladan i koji je trajao godinama, a njen Milutin je bio njen životni oslonac i podrška, rekla je mnogo puta.

Ana je poslije otakazala nastupe, nije se pojavljivala u Zvezdama Granda nekoliko emisija, ali je poslije shvatila d aživot mora da krene dalje, da ne može sjediti u stanu i pIakati, kako je rekla, zna da bi on volio da krene dalje i da je sretna,da obavlja ono što je ispunjava, pa se vratila kako vidimo i u  stolicu Zvezda Granda:

Kako vidite iznad teksta niko ne može da ne primjeti koliko je zapravo ona smršala, pola je nema, na njoj sve visi, a ona se trudi širokim haljinama koje ranije nikad nije nosila da prekrije svoje ned0statke. Ana je drastično pr0paIa, šta joj se dešava? – samo su neki od komentara širokih narodnih masa na njen trenutni izgled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *