Dejan pronašao Ijubavno pismo od njegove bivše: Nije mogao da vjeruje šta čita, evo šta je pisalo - ima li ta žena stida (Video)
Breaking News

Dejan pronašao Ijubavno pismo od njegove bivše: Nije mogao da vjeruje šta čita, evo šta je pisalo – ima li ta žena stida (Video)

Svi smo imali prilike da vidimo kako je Veliki šef dao novu priliku zadrugarima i rekao im da na sto stave i založe sve svoje najvrijednije stvari kako bi im ponovo otvorio mjesto gdje se nalazi mašina za pranje veša, jer je zbog njihovog l0šeg ponašanja zatvorio.

Naime, svi znamo da su zadrugari kada nema veš mašine primorani da svoju odjeću peru na ruke, pa su jedva čekali i založili svoje skupocijene stvari ali i čestitke od porodica kao i pisma. Đedović i Dejan su u crnu vrežu pakovali sve te stvari, a onda je Dejan naišao na pismo, kako stvari stoje, dao ga je Đedoviću koji je u š0ku počeo isto da čita:

Kako vidite to je pismo njegove bivše prijateljice, ali i djevojke koja je bila zaljubljena u njega i priznala mu. Tara voli Mateju i napisala  mu je jako emotivne riječi, da li će produkcija ovo pustiti u čestvrtak kad budu klipovi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *