Cuca pokazala malog Šabana: "Imamo pravo na nasljedstvo i mi.." - svi zanijemili, Goca ne smije da pisne, evo kako dijete izgleda - pIjunuti Šaban (Foto)
Breaking News

Cuca pokazala malog Šabana: “Imamo pravo na nasljedstvo i mi..” – svi zanijemili, Goca ne smije da pisne, evo kako dijete izgleda – pIjunuti Šaban (Foto)

Šaban Šaulić je najpoznatiji pjevač koji nažaIost više nije s nama, sad će u februaru dvije godine kako nije s nama, a za neke njegove ljude, porodicu, prijatelje, b0l je jednako velika. Svi znamo da je on imao aferu sa Cucom, koja se prvobitno krila, ali poslije su počeli da navečer šetaju ulicama grada, što se od paparaca nije moglo sakriti.

Njegova supruga G0ca je ostala uz njega i poslije toga, svi su se pitali kako i zašto, ali ona se povodom toga nije oglasila, osim što je rekla da je sve to namješteno. Cuca je nakon njegova smr’ti bila slomljena, rekla je za medije da joj je teško jer su oni navodno bili 15 godina zajedno.

Ona je rekla i da ima jedno malo biće koje je čini sretnom, pa uporedila kako ženi um’re muž i ona nastavi dalje da živi, pa su nakon toga mnogi komentarisali da oni možda imaju dijete zajedničko, da je to Cuca rekla izeđu redova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *