Š0k i žaIost: Mariju šutnuIi iz Granda, samo radi 0vog razloga - "ne znaš se oblačiti, nisi dovoljno dobra, ugledaj se na KarIeušu.."
Breaking News

Š0k i žaIost: Mariju šutnuIi iz Granda, samo radi 0vog razloga – “ne znaš se oblačiti, nisi dovoljno dobra, ugledaj se na KarIeušu..”

Marija je godinama unazad sastavni član zirija Zvezda Grand akao i Jelena. Neki članovi su odlazili, dolazili drugi, ali one su se kako to vole i same reći stacionirale. marija je mnogo puta govorila da više neće biti član zirija jer ima previše obaveza i nikako ne moze sve da uskladi, ali na nagovor Saše bi uvijek ostajala. Svi znamo da je ovo muzičko takmičenje mnogim njihovim sada kolegama pomoglo da od sebe naprave velike zvijezde..

Ovo takmičenje pomaze mladim potencijalima da se ljudima širom svijeta pokazu i dokazu, a kako ko to iskoristi poslije, zavisi od osobe do osobe. Kako vidite u naslovu Marija će izgleda napustiti Zvezde Granda, jer je Saša uda’rio u zadnjoj emisiji na njenu ženstvenost, što naravno nije u redu sa njegove strane. Ona mu nije ostala duzna al ise njeno raspolozenje promijenilo od tada pa nadalje. Moramo da kazemo da je Marija jedan od naomiljenijih članova kod publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *