"Ti si Lepa Brena? Znala sam da ćeš doći.." Otkriveno šta je Baba Vanga pr0rekIa pjevačici: "Pomiri se sa tim, to je tvoja sudbina" - Brena otkrila g0rku istinu, evo o čemu se radi
Breaking News

“Ti si Lepa Brena? Znala sam da ćeš doći..” Otkriveno šta je Baba Vanga pr0rekIa pjevačici: “Pomiri se sa tim, to je tvoja sudbina” – Brena otkrila g0rku istinu, evo o čemu se radi

Svi znamo ko je Baba Vanga, ona je kako smo imali prilike da vidimo pr0rekla mnoge stvari koje se dešavaju i koje su se desile. Sama Brena je rekla kako je ovu ženu pronašla i posjetila u Bugarskoj i kako joj je navodno ona rekla kada će se udati i kako će se zapravo cijela njena karijera odvijati. Više na ovu temz možete pročitati u nastavku ovog teksta:

Ja sam išla njoj, imala sam turneju u Bugarskoj. Kada sam došla ispred njene kuće ,vidjela sam veliki red ljudi, a kada me ona vidjela rekla mi je odmah “znala samd a ćeš me posjetiti, ti si Lepa Brena..” Ona je rekla kako ću uvijek pjevati i kako ću otvoriti kuću koja će biti sretna za brojne pjevače i glumce, Onda je dodala kako ću se udati za čovjeka koji je naš i koji nosi bijelu uniformu. – rekla je Brena, pa dodala:

Znala sam da je to Boba, mi smo već tad imali emotivnu vezu, ali mi je pogodila i da ću imati samo sinove. Pitala me da li me zanima kada ću umr1jeti, rekla sam da tu informaciju ipak ne želim znati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *