Majka male Danke Ilić napustila porodični stan! Evo gdje se nalazi i zbog čega..
Breaking News

Majka male Danke Ilić napustila porodični stan! Evo gdje se nalazi i zbog čega..

Od nestanka ćerke Danke Ilić, Ivana Ilić prolazi kroz izazovnu emotivnu fazu zbog koje je odbija da jede. U pokušaju da izbjegnu nemilosrdnu pažnju medija, Ivana i njen sin Lazar potražili su utočište kod rođaka, pošto je prisustvo brojnih medijskih ekipa u Boru postalo ogromno. Pouzdani izvori su potvrdili ovu informaciju.

Stalno podsjećanje na Danku samo pogoršava Ivanino stanje, jer se čini da je sve u porodičnom stanu povezano sa njomPrema navodima izvora, Ivana svaki dan istrajno izražava duboku tugu, raspitujući se o tome gdje je kćerka i pozivajući pojedince na odgovornost, tvrdeći da su oni koji nanose štetu djeci psihički bolesnici. Na prijedlog porodice, Ivana je prihvatila poziv rodbine da živi kod nje, jer su zabrinuti za dobrobit malog Lazara i za pravilno održavanje Ivanine trudnoće.

Izazovi sa kojima se trenutno suočavamo su ogromni, posebno za majku Ivanu.Pored brige za Lazarevu dobrobit, Ivana mora dati prednost da mu posveti vrijeme i da mu pruži privilegiju svog društva, jer je to najdragoceniji poklon koji dijete može da dobije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *