Aco Pejović se prepolovio i otkrio kako je to uspio: To mi pomaže da ostanem na dobrom putu
Breaking News

Aco Pejović se prepolovio i otkrio kako je to uspio: To mi pomaže da ostanem na dobrom putu

Proslavljeni pjevač Aco Pejović ispričao je svoj osobni susret s dijetom koja je dala trenutne rezultate, a rezultirala je nevjerojatnim gubitkom od pet kilograma. Ova nevjerojatna transformacija dogodila se nakon što je prihvatio zdrav način života, jer je prije toga nosio težinu od 100 kilograma.

S ciljem očuvanja vlastitog zdravlja, namjerno se odlučio kloniti kuhinje u noćnim satima i znatno smanjiti konzumaciju alkoholnih pića i obilnih obroka. Pjevač je otkrio da otkako je usvojio hranjiviji plan prehrane, suzdržavao se od bilo kakvog uživanja u vinu.

Čin suzdržavanja od prepuštanja određenim užicima praksa je koja se održala tijekom duljeg vremenskog razdoblja. Pjevač je dao do znanja da suzdržavanje od slatkiša ne predstavlja nikakav veliki izazov jer ih se u potpunosti klonio. Ipak, priznao je da mu dnevna konzumacija vina služi kao zamjena za nedostatak šećera. Pjevač je otvoreno priznao da želju za alkoholom osjeti samo u određenim situacijama.

Iako je Aco Pejović znatno smršavio, iskreno je priznao s kakvim se poteškoćama susretao u smanjenju dnevne potrošnje hrane. Naglasio je svoju predanost suzdržavanju od konzumiranja bilo čega nakon 19 sati kao bitnu komponentu svoje specijalizirane prehrane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *