Gudelj i Anastasija otvorili vrata svog doma u Sevilji: Niste svjesni u kakvom luksuzu žive, a u dvorištu stvari kojih nema ni na plažama
Breaking News

Gudelj i Anastasija otvorili vrata svog doma u Sevilji: Niste svjesni u kakvom luksuzu žive, a u dvorištu stvari kojih nema ni na plažama

Nakon privatnog vjenčanja u manastiru Rajinovac, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj sada su uredili svoju rezidenciju u koju dolaze isključivo članovi njihove uže porodice. Suputnica iz djetinjstva za kuma je odabrala nogometaša španjolske Seville, dok je Anastasijina bliska prijateljica Tara Milutinović ispunila tu ulogu.

Film “Ala je lep ovaj svet” mladu je glumicu vinuo u slavu, zaokupivši pažnju javnosti. Moglo bi ih zaintrigirati saznanje da ona posjeduje dvije akademske diplome i da potječe iz ugledne loze.

Tara ima sreću što je unuka poznatog Bore Milutinovića, bivšeg jugoslavenskog nogometaša i cijenjenog trenera. Baš kao što smo mislili da se mladi par skrasio u Sevilli, iznenadili su nas pažljivim odabirom druge destinacije za izgradnju svog budućeg prebivališta i zasnivanje porodice.

Prema pisanju medija, Nemanja je nedavno završio prodaju svoje rezidencije na španjolskoj obali koju dijeli sa suprugom Anastasijom. Smještena u neposrednoj blizini oceana, ova prostrana kuća pruža sve bitne pogodnosti za istinski udoban način života.

Nakon pažljivog pregleda, postalo je očito da je kuća opremljena modernim namještajem, popraćena velikodušnim zatvorenim dvorištem ukrašenim šarmantnim palmama, evocirajući predivan mediteranski ambijent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *