Marija Šerifović otkrila sve detalje o krštenju sina: Evo koje vjere će Mario biti (Foto)
Breaking News

Marija Šerifović otkrila sve detalje o krštenju sina: Evo koje vjere će Mario biti (Foto)

Marija Šerifović nedavno je donijela odluku o krštenju svog sina, odlučivši da obred bude intiman, pozivajući samo pažljivo odabrano društvo bliskih prijatelja, članova porodice i kumova.

Prije odluke, između pop zvijezde i njezine majke Verice vodila se žustra rasprava oko krštenja nasljednice, tema koja je izazvala veliki interes pjevačičinih vjernih obožavatelja i Instagram pratitelja.

Pojavila su se različita gledišta o tome treba li Marija krstiti nasljednika u mladoj dobi ili mu dopustiti da sam donese vjerski izbor. S obzirom na iznimne okolnosti pjevačice, putem izravnih poruka dobila je mnoštvo sugestija i upita, zbog kojih je dala konačan odgovor.

U nadolazećim danima željno iščekujem krštenje sina. Iskrena mi je želja okupiti se s našim dragim članovima porodice i kumovima u najpovoljnijem trenutku, pazeći da sve bude u redu i idealno.  Razmišljajući o riječima koje je moja majka jednom podijelila u Instagram priči, izjavila je: “Krstili smo ga i sada željno iščekujemo svjedočiti putu koji će izabrati i čudima s kojima će se susresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *