Poznato kad Ceca odlazi iz Zvezda Granda: A, evo koliko je zaradila za sve ove godine, auu
Breaking News

Poznato kad Ceca odlazi iz Zvezda Granda: A, evo koliko je zaradila za sve ove godine, auu

Ceca Ražnatović je od 2021. godine zauzela mjesto pop dive Jelene Karleuše u žiriju Zvezda Granda. Pojavila su se pitanja oko Cecine naknade za angažman u Zvezdama Granda i dužine njenog staža u žiriju.

Kako prenose mediji, proslavljena folk pjevačica bit će članica žirija do juna 2027. godine, što se poklapa sa sklapanjem ugovora s Grand produkcijom. Lokalni mediji otkrili su da je trenutna Cecina naknada za ulogu u žiriju postavljena na pozamašnu svotu od 600.000 eura, što je jednako 200.000 eura po sezoni.

Od septembra će doći do značajnog povećanja naknade. Kako navodi izvor, prvobitni dogovor sadržavao je klauzulu koja je predviđala povećanje honorara od 30 posto za naredni ugovor ako Cecina očekivanja budu nadmašena. Shodno tome, ovo bi prilagođavanje povećalo Cecin godišnji prihod sa 200.000 eura na 260.000 eura.

Umjesto prvobitno predviđenih 600.000 eura, sada bi tijekom tri sezone dobivali ukupno 780.000 eura. Na Karleušinu izmijenjenu priču voditeljica je odgovorila priznajući joj potpunu dominaciju u nastupu. Gledišta koja je izrazila činila su se nepovezanima s njezinom tipičnom osobom i pažljivo osmišljenom slikom koju je održavala tijekom godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *