Bivši inspektor objašnjava: Evo šta će se dogoditi ako Dankino (2) tijelo nikada ne pronađu!
Breaking News

Bivši inspektor objašnjava: Evo šta će se dogoditi ako Dankino (2) tijelo nikada ne pronađu!

Dragocjene informacije o dugotrajnoj potrazi za tijelom male Danke dao je Dragiša Remović, bivši inspektor Odeljenja za krv i seksualna djela PU Beograd. Dok su privedene osobe odgovorne za ubistvo Danke Ilić iz Banjskog polja kod Bora, istraga o pronalasku Dankinog tijela u toj blizini još je u toku. Službenici reda, vatrogasci, ekipe traganja i spašavanja, kao i pripadnici Gorske službe spašavanja, marljivo pretražuju okolinu kako bi pronašli nesrećnu djevojčicu.

Nakon dva dana, osumnjičeni su donijeli odluku, kako je potvrdio načelnik policije, da tijelo djevojčice prebace sa deponije na drugu lokaciju. U vezi sa ovim gnusnim činom, u subotu su privedeni otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomagali u izvršenju ovog krivičnog djela. Nažalost, brat je preminuo dok je bio u policijskom pritvoru, što je rezultiralo i dalje misterijom oko mjesta gdje se nalazi tijelo.

Bivši inspektor Remović svjedoči da je čitanje vijesti o tom konkretnom slučaju izuzetno naporan poduhvat, koji izaziva jake emocije koje mu stisnu srce i stvaraju knedlu u grlu. On je u intervjuu ponudio sveobuhvatan pregled postupanja policije, govoreći o mogućim posledicama ukoliko tijelo ostane neotkriveno i potencijalnom prekidu potrage:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *