Otkrivena jeziva istina o Adilu i njegovom bratu: Dok se on bahati u luksuzu, evo kako živi njegov rođeni brat - objavljene š0k slike, jadan prizor, p0nižavajuće (Foto)
Breaking News

Otkrivena jeziva istina o Adilu i njegovom bratu: Dok se on bahati u luksuzu, evo kako živi njegov rođeni brat – objavljene š0k slike, jadan prizor, p0nižavajuće (Foto)

Kada je u pitanju ovaj poznati pjevač, on je u jako kratkom, rekli bismo rekordnom vremenu postao mega popularan. Jedno mu niko ne moze osporiti, to je da on ima izuzetno dobar glas, kojeg niko  drugi nema u toj boji. Adil ima veliki broj hitova, za sve ove godine je uspio da zaradi velike količine novca, ali ono što je mnoge iznenadilo, je sljedeće:

Činjenica da on ima brata i sestru koji su jako vrijedni, djeca iz naroda i koji danonoćno rade kako imali novca. Njegov brat Maksut je navodno trazio od Adila nešto novca kako bi pokrenuo vlastiti objekat ugostiteljski jer godinama radi kao konobar a s tom platom ne moze ništa.

Kako saznajemo on je rekao da objekat bude na Adilu, nije mu problem, nego on voli taj posao i volio bi da ima svoje, ali kako saznajemo Adil ga je odbio, a poslije pričao da nije ni trazio pomoć.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *