Evo kako danas izgleda Šabanova Cuca! Nekad bila ljubavnica pokojnog pjevača, a onda se udala i promijenila život iz korijena (Foto)
Breaking News

Evo kako danas izgleda Šabanova Cuca! Nekad bila ljubavnica pokojnog pjevača, a onda se udala i promijenila život iz korijena (Foto)

Ivona Negovanović Cuca, ovih dana kreće u novo poglavlje u svom životu, a najviše je stekla slavu spekulacijama o njenoj navodnoj vezi sa pokojnim pevačem Šabanom Šaulićem. Posljednjih godina Ivona Negovanović Cuca je odlučila da ćuti u medijima.

Nakon udaje, razvila je snažnu sklonost ka povučenijem načinu života. Njena aktivnost na društvenim mrežama je rijetka, ali kada se pojavi, osvaja svoje pratioce zadivljujućim objavama koji prikazuju njene izvanredne avanture.

Iako su mediji često izvještavali o njenoj povezanosti s muzikom, ona se namjerno skriva i izbjegava pretjeranu pažnju javnosti. Prema Šaulićevim riječima, iako je Ivonu doživljavao kao kćerku, napomenu je da nikada nisu bili u romantičnoj vezi i od tada su izgubili svaki kontakt. U nastavku pogledajte trenutni izgled Cuce:

Poznat u oblasti narodne muzike, Šaban Šaulić je stekao široku afirmaciju zbog svojih izuzetnih vokalnih sposobnosti. Tokom njegove slavne karijere, i javnost i štampa su ga od milja nazivali “kraljem narodne muzike”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *