Žena mačka, ponosno gazi devetu deceniju: Isplivala nikad viđena fotografija Ruške Jakić iz mIadosti - "bila je oIičenje stida" a jedan detalj svi komentarišu
Breaking News

Žena mačka, ponosno gazi devetu deceniju: Isplivala nikad viđena fotografija Ruške Jakić iz mIadosti – “bila je oIičenje stida” a jedan detalj svi komentarišu

Ruška je neko ko na sebe skreće pažnju godinama, gdje go da se pojavi. Ona je sada otišla u Bar, a učesnici rijaliti programa ,tako zvani Barovci nisu mogli da vjeruju da im je ona svratila. Povodom ovog posjeta rekla je nekoliko rečenica za medije koje prenosimo u nastavku ovog teksta:

Ja sam otišla kod njih malo kao osvježenje, ali kada sma ulazila toliki aplauz sam dobila, da sam se jednostavno pitala “šta je 0vo”, jako prijatni, napravili su mi najbolji kapućino koje sam pila u svom životu. – počela je pa dodala:

Mene su pitali koliko imam godina, rekla sam kaoi uvijek 40. Moram da kažem da su godine broj, a primjetila sam da žene poslije 50te padnu, prestanu biti žene nekako ,što je greška.- istakla je Ruška Jakić.

Ona je rođena 1938. i ima 83 godine, ali kako kažu široke narodne mase, ako je za godine bitan duh, ona onda sigurno ima 40, nije sIagala nikada kada je to rekla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *