Ovako je Anastasija izgledala prije estetskih operacija: Kao da je druga djevojka, špicasta brada, tanke usne i skroz drugačiji nos
Breaking News

Ovako je Anastasija izgledala prije estetskih operacija: Kao da je druga djevojka, špicasta brada, tanke usne i skroz drugačiji nos

Tokom boravka u Beogradu, posebice dok je s porodicom slavila Nikoljdan, Anastasija, koja je spremna krenuti stopama Cece Ražnatović, iskreno je priznala ključnu ulogu koju su stručnjaci odigrali u poboljšanju njezinog fizičkog izgleda. Otvoreno je ispričala svoj lični put dotjerivanja obrva i usana.

Osim toga, dotakla se još nekoliko tretmana koje je prethodno iskusila. Nedavno je njezina majka objavila staru fotografiju njih dvoje zajedno, koja je zorno prikazala nevjerojatnu transformaciju kroz koju je prošla.

Vidljiva transformacija izgleda Anastasije Ražnatović uključivala je povećanje nosa i lagano smanjenje veličine usta. Bitno je naglasiti da je Cecina kći otvoreno pričala o operaciji nosa i usana.

U tom je roku Anastasija izrazila nezadovoljstvo svojim nosom i odlučila se podvrgnuti jednom zahvatu rinoplastike. Njezin jedini fokus bio je na nosu, jer je to bio izvor njezine nesigurnosti. Anastasija je gajila jednostavnu želju za transformacijom i slijedila ju je do završetka svog putovanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *