Vjenačali se dok su bili mladi i studirali, 0vo je supruga Senada Bašića: Zaista prirodna Ijepotica, tek da vidite kako izgleda - osmijeh od milion dolara
Breaking News

Vjenačali se dok su bili mladi i studirali, 0vo je supruga Senada Bašića: Zaista prirodna Ijepotica, tek da vidite kako izgleda – osmijeh od milion dolara

Senada Bašića poznaje cijela BiH ali i regije. Popularni glumac koji se ostvario u nekoliko vrhunskih filmova i serija, ali i pozorišnih predstava. Sjećamo ga se u kultnoj predstavi Audicija kao i ulozi Marka Kraljevića, poslije smo ga imali priliku gledati u humorističnoj seriji Lud, zbunjen, normalan.

Senad Bašić je u toj seriji odlično odradio ulogu Faruka Fazlinovića. Neizbježno se njegovo ime našlo u drugim popularnim filmovima u našoj zemlji.Dok je bio student, upoznao je današnju suprugu Jasnu. On je nju oženio nakon studentskih dana, a između njih se rodila ljubav u tramvaju koja i dan danas traje.Sada ćemo vam u prilogu ostaviti da vidite i sami kako izgleda njegova supruga Jasna koja mu je podarila kćerku:

Senad Bašić je neko ko je gradio svoju karijeru na talentu i predanosti u radu, neko ko nije imao skandale u svojoj karijeri niti jednu jedinu mrlju, vrhunski glumac i odličan kolega. Koje je vaše mišljenje o njemu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *