0vako bi Keba izgledao kao žena, a tek da vidite druge pjevače: PIakat ćete od smijeha - Darko Lazić i Šako Polumenta su hit
Breaking News

0vako bi Keba izgledao kao žena, a tek da vidite druge pjevače: PIakat ćete od smijeha – Darko Lazić i Šako Polumenta su hit

Moramo da kažemo kako su svi pjevačicu uvijek u centru interesovanja širokih narodnih masa i ne prođe ni jedan dan da na neki način o njima ne napišu nešto što privuče veliku pažnju medija. Kako danas stvari stoje, vidite po samom naslovu, jedna stranica se poigrala na jako maštovit način i prikazala svima nama kako bi neki pjevači izgledali da su žene.

Svi znamo da je sasda u vrijeme tehnologije i raznih aplikacija lahko doći do ogvakvih slika, ali kome bi to palo na pamet. Naime, oplikacija faceapp može da vam pokaže kako žete izgledati kada budete stariji, kako ćete izgledati kada budete deblji, a sada smo saznali da nam može pokazati kako bi neka muška osoba izgledala da je žensko. Pogledajte slike nekih pjevača, nasmijat ćete se sigurno:

Ko vam je najviše pažnje skrenuo? Ljudi su kako smo primjetili najviše komentarisali Sašu Kovačevižća i Šaku Polumentu, koji izgledaju ljepše kako kažu kao žene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *