Dosta se pričalo o odnosu Džejle i Marije Šerifović, a sada je progovorila ona: Iznenadila sve odgovorom, priznala ljubav - "više ne želim da šutim.."
Breaking News

Dosta se pričalo o odnosu Džejle i Marije Šerifović, a sada je progovorila ona: Iznenadila sve odgovorom, priznala ljubav – “više ne želim da šutim..”

Svih godina Marija je minimalno prisutna u medijima. Iako je uvijek spremna progovoriti kada je to potrebno, radije se drži potajno. Iako u početku poriče glasine, često im dopušta da traju, priznajući rasprostranjene rasprave i nagađanja oko njezine veze s Džejlom.

Je li racionalno stalno nešto negirati? Pita se vjeruju li drugi da ona ima privilegiju baviti se tim stvarima. Glavni prioritet joj je, kako je naglasila, sin. Nedavno se njezino ime pokušava povezati s raznim stvarima, no ona ostaje odlučna u tome da se to ne dogodi.


Samo spominjanje djeteta u raznim oblicima medija u njoj izaziva neočekivani osjećaj, vodeći je da prizna određene razlike. Od danas će Mario nositi teret povećanih financijskih obveza, a sve zbog namjernog naglašavanja nepovoljnih elemenata njegove egzistencije. Više neće šutjeti; po prvi put doživljava istinski osjećaj duboke brige za drugu osobu. Ova je izjava sve iznenadila. Kako tvrdi, svaki medij koji spomene Mariju sada je suočen s pravnim postupkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *