Zdravlje Lepe Brene ozbiljno ugroženo: Porodica i prijatelji očajni, lijek ne postoji - odbrojava posljednje dane
Breaking News

Zdravlje Lepe Brene ozbiljno ugroženo: Porodica i prijatelji očajni, lijek ne postoji – odbrojava posljednje dane

Brena, poznata i zanosna pjevačica, zbog zdravstvene tegobe, točnije trombofilije, bila je primorana na značajne promjene u svom načinu života. Brojni boravci u bolnici zahtijevali su potpunu promjenu u njezinu načinu života.

Ipak, velika većina ostaje nesvjesna golemih izazova s ​​kojima se susrela prije više od deset godina. Nakon što je otkrivena cista na jajniku, cijenjena folk pjevačica hitno je operirana, da bi se pokazalo da njezinim mukama nije kraj. Osobno sam se 2010. podvrgnula značajnom kirurškom zahvatu za liječenje ciste na jajniku.

Po savjetu dr. Saše Ljubića odlučila sam se za nadaleko priznati pregled BRCA. Ishod pregleda otkrio je prisutnost mutiranog gena, što ukazuje na znatno povećanje vjerojatnosti razvoja raka dojke. Istovremeno, Lepa Brena je dobila potresnu informaciju o razini tumorskih markera zbog koje je hitno potrebna operacija.Utjecaj je bio toliko intenzivan da su mi moji osobni podaci za kontakt na trenutak iskliznuli iz glave. Silni strah od nemogućnosti pratiti djecu na izletu i tjeskoba oko neočekivanih nezgoda jako su me opterećivali.

Dok su bili uronjeni u rigorozne pripreme za njihove dugo očekivane individualne nastupe, poznati pjevač je naglasio važnost suočavanja s uznemirujućim istinama postojanja umjesto izbjegavanja istih. U svojoj službenoj izjavi, priznali su nametljive i uznemirujuće slike koje su prožele njihove misli, ali su naglasili imperativnu prirodu prihvaćanja ovih surovih istina i stjecanja sposobnosti za snalaženje u njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *