Zbog jedne situacije Šaban je spuštao glavu od sramote, godinama šutio o tome, pa ga srce izdalo: Ilda to sebi nikada neće oprostiti - po prvi put javno otkrila..
Breaking News

Zbog jedne situacije Šaban je spuštao glavu od sramote, godinama šutio o tome, pa ga srce izdalo: Ilda to sebi nikada neće oprostiti – po prvi put javno otkrila..

Prema dojavama, prijavljena svađa između Ilde i Šabana Šaulića dogodila se jednom prilikom. Bliski oporodicni prijatelji ispričali su kako je do sukoba došlo isključivo zbog Ildinog odabira romantičnog partnera koji je izazivao snažne emocije. U kućanstvu Šaulić u to je vrijeme bilo kakvo spominjanje pjevačeve partnerke bilo strogo zabranjeno. Unatoč žestokom negodovanju Šabana i Goce, njihova kći razvila je osjećaje prema osobi koja je već petnaest godina u dugogodišnjem braku s odraslom djecom, zbog čega su njezine želje za stvaranjem obitelji bile zanemarene.

Unatoč pozamašnoj dobnoj razlici od trideset i pet godina, Ilde Šaulić razlika u godinama nije predstavljala prepreku u vezi sa starijim bivšim dečkom, jer je ostala nepokolebljiva njezina bezuvjetna ljubav i spremnost na čekanje do u nedogled, čak i dok je on u braku.Nakon raskida ljubavnog partnerstva koje je trajalo petnaest godina, Ilda je proživjela duže razdoblje tjeskobe, jer su se njihove želje i težnje razilazile. Iako je o tome rijetko govorila i svoje misli držala za sebe, čvrsto se držala uvjerenja da se više nikada neće susresti s tako dubokim emocijama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *