Sahranio je ženu, a onda je dvije godine kasnije doživio š0k kada ju je ugledao na televiziji
Breaking News

Sahranio je ženu, a onda je dvije godine kasnije doživio š0k kada ju je ugledao na televiziji

Tijekom našeg putovanja imali smo sreću naići na brojne zadivljujuće priče koje osvajaju publiku diljem svijeta. Danas vam donosimo priču od iznimnog značaja. Ključno je priznati duboki emocionalni utjecaj koji ova priča ima na pojedinca u svom središtu. Dopustite nam da predstavimo Abragha Mohameda, stanovnika Azilala u Maroku. Prije otprilike osam godina ispunio je posljednji zahtjev svoje pokojne supruge položivši je na počinak u lijes.

Godine 2014. donio je iskrenu odluku ispoštovati njezinu želju i pokopati je u njezinom rodnom gradu. Dvije godine kasnije, telefonski poziv od prijatelja donio je vijest o televizijskom programu pod nazivom “Al Mokhtafun” koji je specijaliziran za ponovno spajanje nestalih osoba. Emocionalno dirnuta,žena je u suzama priznala da je u istom razdoblju izgubila kontakt sa suprugom.

U početku obuzet strahom i pretpostavkom najgoreg, ubrzo je shvatio da ima nade za rješenje. Onda s esvi sada pitaju šta se desilo, kako je došlo do toga da on sahrani nekog drugog, gdje je ta žena otišla, da li je oteta? Pitanja koja čekaju svoje odgovore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *