"Nismo više u kontaktu" Lidija konačno progovorila o Ceci, Željku i svemu što je učinila za Anastasiju: Pukla bruka
Breaking News

“Nismo više u kontaktu” Lidija konačno progovorila o Ceci, Željku i svemu što je učinila za Anastasiju: Pukla bruka

Uspomene Lidije Ćirić, nekadašnje dadilje Anastasije Ražnatović, pune su topline i privrženosti dok se prisjeća vremena koje je provela u kući Ražnatovića, brinući se za malog Tasu. Lidija je odigrala presudnu ulogu u životima Cece i Arkana, bila im je neprocjenjiva pomoćnica. U ekskluzivnom intervjuu Lidija je otvoreno iznijela svoje viđenje njihovog složenog odnosa.

Oscrćući se na svoju prošlost, izrazila je žaljenje, priznajući da je u tom razdoblju trebala iskoristiti priliku da radi u njihovom butiku. Unatoč njezinoj početnoj zabrinutosti oko prihvaćanja zbog nedostatka iskustva, bila je ugodno iznenađena njihovim entuzijastičnim prijemom. Lidija dalje otkriva da je Ceca bila oduševljena što se zove isto kao i njena sestra, što je na kraju dovelo do toga da je dobila posao.


Nakon što je butik zatvorio svoja vrata, uputio mi je poziv da se pridružim njegovoj slastičarnici poznatoj kao “Ari”.  Nakon toga angažiran sam da brinem o Anastasiji, koja je na svijet došla 1998. godine. Svoje dužnosti njezina skrbnika do tragičnog bombaškog incidenta uredno sam obavljao, ali smo, nažalost, izgubili kontakt nakon sprovoda. Lidija je tu istinu otvoreno priznala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *