0ni su najveći gubitnici Zadruge 5, ostali bez honorara: Rijaliti napuštaju bez marke (Foto)
Breaking News

0ni su najveći gubitnici Zadruge 5, ostali bez honorara: Rijaliti napuštaju bez marke (Foto)

Moramo da kažemo kako se po izlasku iz rijalitija mnogi učesnici prvo žale da u istom nisu ništa zaradili i da su bez dinara napustili rijaliti. Danas kako vidite donosimo neki kratki sud na snovu obavijesti koje su kroz sve ove mjesece stizale u zadrugu.  Viktorija Mitrović je imala kaznu tromjesečnog honorara, dvomjesečnog i par puta sedmičnog, a njen honorar je 500e sedmično, jer je u rijaliti ušl kao potpuno anonimna osoba koja je sada itekako poznata.

Pored nje Dalila Mujić i Filip Car su drugi po redu možemo reći od trenutnih učesnika koji su velike količine novca izgubili zbog svojih ponašanja, spavanja u toku emisije, ne odlazaka u izolaciju ,nasiIja i sličnih stvari.

A za sam kraj smo ostavili možda dva najveća gubitnika koji moraju da nadomjeste štetu u skladu sa ugovorom koji su potpisali. Miljana Kulić i Marko Osmakčić su diskvalifikovani ove godine i oni su vjerujem najveći gubitnici. Do duše više Marko jer j svoje živce davao do samog kraja i na kraju uradio to što je uradio..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *