Spremna je bila na sve radi popularnosti - od nje nije postojala ljepša žena, a promijenila ju je zauvijek jeziva tragedija
Breaking News

Spremna je bila na sve radi popularnosti – od nje nije postojala ljepša žena, a promijenila ju je zauvijek jeziva tragedija

Ove glamurozne djevojke iz spota se svi sjećaju, jednog od najvećih hitova grupe Guns N Roses November rain. Ako to niste znali, mi ćemo vam reći, radi se o manekenki Stefani Sejmur koju su tada prozvali svi najljepši u njenom radu, a nakon što se pojavila u ovom spotu poznao ju je cijeli svijet.

Za samu Stephanie pjesma je bila prekretnica jer joj je donijela svjetsku slavu i ljubav njenog života. A tokom snimanja spota zaljubila se u frontmena benda Axela Rosea, a njih dvoje započeli su vrlo turbulentnu dvogodišnju vezu. I prije Axel ova ljupka manekenka i fotomodel bila je u vezi sa slavnim osobama, pa su se spominjala imena kao što su Charlie Sheen i Warren Beatty.

A kad je riječ o Axel, nakon idiličnog početka turbulentnog razdoblja konzumiranja droga, nije rijetkost da se pojave u prirodi, čemu mediji posvećuju veliku pažnju. Iako se šuškalo da su čak i zaručeni, njihova je veza završila na vrlo ružan način 1993. godine.

Da li ste ovo znali, Axel je protiv nje podnio tužbu tvrdeći da je ukrala nakit vrijedan više od 100.000 dolara. Tužba je uslijedila nakon toga, a Stephanie je u svom svjedočenju tvrdila da je pjevačica bila emocionalno zlostavljana te je bivšu Axelovu suprugu prozvala svjedokom. Sve je završilo pomirenjem, a njezin ljubavni život bio je vrlo buran prije i nakon što je postala popularna pjevačica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *