"0šurio me, ispoIivao, spaIio.." Jovana Pajić nakon razvoda objavila sliku: Evo kako izgleda, svi primijete 1 detalj (Foto)
Breaking News

“0šurio me, ispoIivao, spaIio..” Jovana Pajić nakon razvoda objavila sliku: Evo kako izgleda, svi primijete 1 detalj (Foto)

Aleksandar Cvetković, je svima poznat još od Tropiko Benda, pa je tako dobio i svoj čuveni nadimak po kome ga svi prepoznaju Sale Topalko. Njegova bolja polovina, sa kojom je zajedno donio odluku da se razvedu je Jovana Pajić. Oni su bili u skladnom braku jako dugo imaju zajedničku djecu, ali izgleda da nije sve onako savršeno bilo kako su to oni predstavljali do momenta pucanja. Naravno svi su bili š0kirani kada su oni objavili informacije da se razvode:

Fotografija koja se nalazi iznad teksta je preuzeta sa njeog profila, ona je napisala u opisu nešto jako zanimljivo “s’polja blistam, iznutra spavam” da li ona s ovom rečenicom pokazuje da pati?Nakon spekulacija da ona pati, oglasila se na svojim mrežama i opisala detaljno kako je frizer došao do ove boje i ove frizure.

Napisala je kako je farbao, ali poslije je fenom ošurio ,ispolivao, spalio, međutim, sama je rekla da je prezadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *