“Nemojte me pogrešno shvatiti, ali moje dijete neće ići u školu sa poIupismen0m djecom" Dara naIjutiIa naciju: “Moje dijete ide u privatnu školu, mjesec plaćam 2.000 eura.."
Breaking News

“Nemojte me pogrešno shvatiti, ali moje dijete neće ići u školu sa poIupismen0m djecom” Dara naIjutiIa naciju: “Moje dijete ide u privatnu školu, mjesec plaćam 2.000 eura..”

Kada pomenemo Daru Bubamaru, ljudima svašta pada na pamet. Ona je jedna od onih pjevačica koja je u toku svoje dugogodišnje karijere na sebe skrenula veliku paznju, većinom svojim ponašanjem i skandaIima koje je imala. Svi znamo da su u nekoliko navrata izlazile njene slike koje su jako upitnog sadrzaja ali sada to nije tema.

Ona jako puno novca zarađuje od samog početka svoje karijere, a kako je poznato, oduvijek je voljela da zivi na visokoj nozi. Dara iza sebe ima pr0pali brak i sina kojeg jako voli i za kojeg bi dala sve na svijetu. Sa svojim bivšim suprugom je u jako dobrim odnosima zbog sina, a sada je u sretnoj emotivnoj vezi sa puno mlađim dečkom od nje.

Dara je probudila jako veliku Ijutnju u širokim narodnim masama kada je rekla da njeno dijete ne moze ići u školu gdje idu polupismeni ljudi, da će ona svom sinu omogućiti privatnu i jako dobru školu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *