Iznenađenje u kasne sate uhapšena poznata srpska pjevačica: Sama sve priznala, vijest odjeknuIa cijelim regijom - cijela estrada u š0ku
Breaking News

Iznenađenje u kasne sate uhapšena poznata srpska pjevačica: Sama sve priznala, vijest odjeknuIa cijelim regijom – cijela estrada u š0ku

Kada pogledamo šta se sve dešava u svijetu, više nas ništa ne može iznenaditi. K0r0na je tema broj jedan svih medija i glavno interesovanje ljudima, mada to ne bi trebalo biti tako zauvijek. Moramo da istaknemo kako su jednu pjevačicu kao što u samom naslovu piše priveli u p0liciju dok se ona jako 0piraIa i nije pristajala na to.

Kada vam kažemo da je u pitanju jedna svima draga pjevačica, koja je 10 godina na etsradnoj sceni, iznenadit ćete se. Njeno ime je Milica PavIović, ali vam donosimo detaljne informacije koje će vas razveseliti, vjerujemo.

Ona se uvijek trudi napraviti savršene video snimke za svoje pjesme ,pa je ovog puta imala ideju da je policija priv0di, što je probudilo maštu ljudima. Svi mediji su prenijeli ove vijesti. Ona je sa ovom pjesmom i spotom obradovala mnoge, ali njene fan stranice danima unazad objavljuju slike koje mozete vidjeti u toku ovog teksta.

Milica je miljenica naroda, ljudi su zainteresovani za njen rad jer je jedna od rijetkih koja je ostala prirodna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *