"Kada sam vidjela šta se nalazi u maminom telefonu, mjesec dana nisam mogla sebi doći: Sebična ku'*va, zbog nje mi najg0re pada na pamet"
Breaking News

“Kada sam vidjela šta se nalazi u maminom telefonu, mjesec dana nisam mogla sebi doći: Sebična ku’*va, zbog nje mi najg0re pada na pamet”

Ponekad u nekim situacijama, vidimo ili pronađemo nešto što nam ukaže da nije sve onako kako mi mislimo da jeste, pa dođe do velikog raz0čarenja u nama jako drage ljude, u ljude kojima smo vjerovali. Sada sigurno svi misle na raz0čarenje koje doživimo od momka ili djevojke. Ovdje nije riječ o takvoj vrsti raz0čarenja, ovdje se radi o nečemu mnogo emotivnijem i g0rem. Ovo je tekst o jednoj djevojci koja se raz0čarala u svoju majku kada je nešto vidjela na njenom telefonu. U nastavku teksta možete pročitati njenu ispovijest:

Ja imam samo 22 godine i živim sa svojom majkom. Naš odnos nije baš najbolji, ona je jako Ijuuta i neerv0zna. Ona nije samo u suk0bu sa mnom, već i sa ostalim članovima kućanstva. Jednom prilikom me čak željela izbaciti iz stana poslije svađe. Svi će sada reći kako je do mene, ali vjerujte da nije. Ja sam jako dobar student, ne pušim, ne pijem. Nikada ne izlazim, ne hodam sa opa’snim momcima. Sama radim i ne tražim novac od nje, trudim se ali očigledno da je i to malo.

Jednog dana sam uzela njen mobitel, imala sam šta i vidjeti, slike sa Ijubavnikom. Po porukama sam zaključila da ju je pre’vario, otud njena tolika ljutnja. Jako sam raz0čarana, ne znam šta da radim. Da li da ovo kažem nekom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *