Ovo je prva supruga Željka Joksimovića - krije je kao zmija noge, duplo ljepša od Jovane, auu crni Željko, gdje su ti oči bile
Breaking News

Ovo je prva supruga Željka Joksimovića – krije je kao zmija noge, duplo ljepša od Jovane, auu crni Željko, gdje su ti oči bile

I danas se malo dotičemo domaće etsrade, koja je deficitarna događajima jer je cijela priča s pandemijom virusa korone započela. Kad je najveći događaj da je Ceca Ražantović u vezi s 9 godina mlađim Bogdanom Srejovićem, onda pretpostavljam da razumijete o čemu se radi. Tako se malo dotičemo Željka Joksimovića, koji je svoju pjevačku karijeru u potpunosti zamijenio medijima.

Ako niste u toku, otvorio je svoju prvu privatnu televiziju pod nazivom K3 TV, koja je već prva u Srbiji po gledanju jutarnjeg programa, jer je supruga Jovana Joksimović preuzela jutarnji program “Uranak”, koji je prvo u svim mogućim parametrima.u regiji po gledanosti. Dobro je znao da je Jovana ključ uspjeha, jer žena vrlo dobro radi svoj dio posla.

Međutim, ono što ljudi vrlo malo prate je kakav je bio Željko Joksimović i s kim je bio oženjen prije nego što je upoznao slavnu voditeljicu. Njegova supruga zvala se Vesna, a s njom ima lijepu kćer Minu koja je nedavno proslavila 23. rođendan. Ako odete na Minin profil na Instagramu, vidjet ćete da ima puno slika s majkom Vesnom, a sada se zna kada se bacila svojom sjajnom ljepotom.

Sad se postavlja pitanje, tko je ljepši, Vesna ili Jovana Joksimović. Pa vas pitamo, koja je od Željkovih supruga ljepša? Napišite nam sva svoja mišljenja u komentarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *